Rolling in the deep



JAG LÄNGTAR EFTER SOMMAR, SOL, VÄRME!!
ATT FÅ KÄNNA SIG BRUN OCH FRÄSCH. UNDERBARA DAGAR OCH ALLT ANNAT HÄRLIGT SOM HÖR TILL!!
EN BEKYMMERSFRI TID.

Är det för mycket begärt?

kl. 6.20

Jaha nu är jag vaken. Lördag morgon. Halv sju. Känns lite väl tidigt.. jag är trött.

Idag fyller mamma år! GRATTIS! Det ska vi fira, brorsan och Hanna kommer hem också så vi blir alla syskon och deras familjer :) min sambo kunde tyvärr inte komma.. min låtsassambo alltså.

Hursom, först åker vi till Nyhammar för att fira att farmor och farfar gått i pension. Är det något att fira? Ingen aning, men vi ska göra det.

om någon har något kul att berätta så snälla, GÖR DET!! :)
Nu ska jag se på Svensk Maffia, missa det i torsdags.



xxx
Sofia

Back on track.

Just nu är det mycket som händer, och inte händer. Det är lite av en jobbig tid, men samtidigt kul. Svårt att förklara. Mycket känslor i omlopp!

måndag börjar jag iaf jobba. Som lärarvikarie.
De blir en riktigt utmaning tror jag, kul !
Samma dag åker min vän Tildis iväg på sitt livs resa. Kambodja, Vietnam, Tokyo. Schysst.. inte precis så man blir avundsjuk. Eller?


Baby baby baby

Hej fina du!

Jag har lite dåligt samvete för att jag varit så inaktiv. Jag längtar tillbaka till London-livet. Verkligen! Förhoppningsvis är jag tillbaka där igen om inte alltför lång tid. Just nu vill jag dock tjäna pengar för att sen kunna resa. Det är tyvärr väldigt svårt i London så jag kommer göra det någon annanstans. Skulle jag inte få något jobb kanske jag däremot sadlar om och åker tillbaka till London för ännu en rolig tid!

RSS 2.0