...

Just feeling sorry for myself.

Finner inga ord.

Tyvärr hörrni, har inget kul att berätta. Mycket att klaga över men de är ju tråkig läsning så hoppar de. Hoppas kunna vara tillbaka med lite intressanta ämnen imorgon.

Snart kommer Kajsa. Då ska vi krypa ner i sängen och mysa framför en film.


Värme, jatack!


!!

Inga good news när de gäller sjukdom. Däremot nämnde min vän Andreas fenomenet bilddagboken. Det gav mig himla mycket inspiration.. jag loggade in och har setat där i flera timmar nu. Haha.
De är så kul att se alla gamla bilder och minnas tillbaka! Hade inte vart inne på typ ett år så de va skoj. Jag rekommenderar.

Sweet dreams.
XOXO


Bryta ihop och komma igen

Jag vaknade som sagt inte pigg som en lärka idag. Vi har alla legat i våra sängar och tyckt synd om oss själva. Det håller inte i längden. Imorgon är de full fart på Riggindale Rd.


Take care!


Livet

caleb va till doktorn imorse och fick medicin.

idag är både jag, vic och paige hemma

älskar baciller

de bor en tennisboll i min hals

fan fan fan

Bitterfi**a

Jaha, då sitter man här igen. Ögonen rinner. Halsen gör ont. Kroppen säger ifrån. Huvudet dunkar. Nej mina vänner, det är inte för att jag har varit på gymmet. Det är för att jag jobbar med barn. Caleb är sjuk, vilket vanligtvis betyder att även jag är det inom några dagar. Jag vägrar. Tänker inte. Nej. Jag ska vara frisk och ha massa energi.

Nu blir det Ensam Mamma Söker innan jag lägger mig.
Imorgon vaknar jag pigg som en lärka.

Helgen!

Min helg har varit toppenbra. Jag har spenderat den tillsammans med Kajsa. Fredagen var vilodag för att orka med alla kulturella äventyr under lördagen.
Vi begav oss först och främst till Buckingham Palace. Bara för att man ska ha varit där. Sedan gick vi mot teatern där musikalen skulle visas. Anledningen till att vi gick dit så tidigt var för att vi ville se så vi kunde få ut våra biljetter - på hemsidan där vi boka stod det nämligen att man var tvungen att skriva ut bekräftelsen (ingen av oss har skrivare, det är omodernt). Lyckligtvis så behövde man inget papper, de frågade inte ens. Pyttsan! Dålig uppdatering på sidan!
Musikalen var bra. Går inte att jämföra med en riktig storsäljare men den var ändå bra och helt klart värd att se.








Idag, söndag, så har vi ätit brunch på stan(fish n' chips) och mest tagit de lugnt. Vi vaknade båda upp med känslan av en sjukdom som kommer krypandes i kroppen. Dåliga vibbar.




Kulturlördag

Snart bär det av. Idag ska jag och Kajsa vara kulturella och förhoppningsvis pricka av lite på våran "London to do-list". Vi avslutar kvällen med musikal. Innan det ska vi även försöka hitta en skrivare. Kommer bli helmys :)

Hoppas Du får en lika bra dag!

tröst

nu blir det IDOL och en av de moccarutor som jag och Caleb bakade idag

Just här, just nu

Just precis nu så saknar jag min familj jättemycket. Saknar även mina fina vänner hemma! Det är superjobbigt att vara ifrån er men vanligtvis rusar tiden förbi och jag hinner knappt tänka på det. Då menar jag inte att jag inte tänker på er, men det är liksom inte en jobbig saknad.
Nu sitter jag ensam på mitt rum i sängen och saknar helt plötsligt allt. Alla kvällar med mamma, syrran, frejsan, middagar med familjen, långa pratkvällar med tildis, ostbågar med persson, Sara the muse, tjejkvällar med gänget.. Ja, ni hajjar! Allt!

Det är konstigt de där.. hur man med vissa personer bara kan prata bort all tid i världen. Jag vet inte hur många gånger jag t.ex. har setat i bilen med tildis, vi har sagt hejdå men ändå kan vi inte sluta prata.. och helt plötsligt är det mitt i natten. De är precis så det ska vara! Okomplicerat och öppet.
















Hade inte så många kul bilder här tyvärr.

All kärlek.

Trött, tröttare, tröttast

Har äntligen slutat!! ungefär en timma för sent.. menmen, de är okej. Är jättetrött efter den här veckan så det passar perfekt med en lugn, vit helg.

Förra helgen såg det ut såhär:


Hanna har en lite annorlunda stil..










..både fredag och lördag var skitkul. Hoppas du har det bra i Barcelona Tessan :):)

Fredag, äntligen, redan

Började dagen med att gå till gymmet, sen gick jag hem och käka min älskade grötfrukost. Kom precis upp ur ett välförtjänt bad. Tänk om alla dagar kunda starta såhär?!

Vad tiden går fort förresten, jag tycker nyss de va fredag.. tro mig, jag klagar inte. Det är häärligt!

Eller?

Har som vanligt haft en mysig eftermiddag/kväll med Kajsa. Skänker en extra tanke till Hanna som är sjuk :( krya på dig!!

Följde nyss Kajsa till bussen och på vägen hem igen så mötte jag en kvinna(eller?) i heltäckande burka. Jag har full respekt för religion och andra kulturer, men är det verkligen okej? Där gick jag, ensam på en gata tillsammans med en person inlindad i en svart gardin. Allt jag såg var ett par vita sneakers. Vem matchar det så?! Aja, de va inte de jag ville prata om.
Som sagt, vi två, ensamma på gatan. Personen i burka kan se mig, och ser antagligen även att jag är en ensam oskyldig tjej påväg hem. Jag ser en svart tygbit, ingen som helst aning om vad som döljer sig inunder eller vad personen har för avsikt. Mördare, mamma, våldtäcktsman, kvinna, man, pojke, flicka osv. Ingen aning. Att jag inte kan se hår- och hudfärg hör inte dit, det är inte viktigt. Det viktiga är att jag inte ser vem som är under den svarta tygbiten. Vi människor läser av varandra väldigt snabbt, det går inte om man inte ser den andra. Det tycker jag är skrämmande. Vem som helst kan vara där. Jag kanske bara är nojig. Vad tycker du?


Feta arslen

Ni läste rätt, nu ska jag och Kajsa ta våra feta arslen på en promenad. Hehe. Ska snart möta henne vid stationen, sen går vi troligtvis till Balham och slinker in på Starbucks för en chailatte. Starbucks är ju speciellt bra på de sättet att de alltid har soyamjölk (jag är laktosintolerant).

Avslutar nog kvällen med ännu ett avsnitt av IDOL. Vi är sålda.


Artyist, javisst

Har nyss bakat fullkornsscones med lillkillen. Han tyckte det var skitgott.. lassade på med både sylt och smör, det var inte bara en scones heller. Jag försökte säga åt honom att det inte är nyttigt med så mycket socker och fett, men han fortsatte.. Måtte han förstå någongång!

Jag har valt att vara lite arty idag, istället för förutsägbar. Med andra ord, jag tog bilder på deras fina solrosor istället på de nybakta sconesen.



It's raining

Sånna här dagar vill man bara gömma sig under täcket. Tända ljus. Se film. Må gott och göra ingenting. Det är vad man vill, vad man måste är en annan sak. Hatar måsten.

Meat the balls.

Såhär såg det ut igår.. hoppas ni förstår trots att bilden inte är den bästa.

Zumba siii

Igår blev det köttbullar, mos och brunsås med kajsa.. Gissa om de va gott?! mm :) sen avslutade vi med jordgubbar och vindruvor framför nya oth och IDOL. Supermys!

Nu ska jag kila över till gymmet innan de är dags att hämta vilden från nursery.

Ni kan sluta vara avundsjuka, regnet är tillbaka i London!


Back in the good days.

Repetera mera.

Det må kännas tjatigt men jag måste faktiskt få prata om det idag igen. Vädret! Ja, det kanske är för att jag vanligtvis bor i Sverige såhär års, eller för att det helt enkelt var ett år sen.. men de är så sjukt varmt!! Skönt! Man skulle lätt ha klarat sig med en klänning idag. Det är bara mina principer som sätter stopp. Det är ju faktiskt slutet av September.

Idag är min lilla guldklimp snarare en stor jävla pain. Hehe. Jag vet att man inte får säga så, och jag menar det ju såklart inte. Vissa dagar är bara lite sämre än andra, antagligen av så lätta orsaker som att han är trött.

Vi började dagen med att gå på Messy Play. Det är precis vad det låter som - massa barn som leker och får skita ner bäst de vill. Ni kan ju tänka er.. målarfärg, kritor, sand(grön?!), vatten, gelé, trolldeg, lera osv.


lördag blir det musikal för 10£ (pangpris)!
Den 20 december är det fira av! DÅ KOMMER VI HEM :)

Cheers mate!

Sommarvärme.

Jag skojar inte, idag var det riktig sommarvärme här. Sandaler och linne hade inte vart ett problem. Åh! Underbart!


Skitskype.

Jag vet att jag vanligtvis hedrar Skype, för att de är så jävla fantastiskt. Men idag är de så jävla kasst. Eller bra också såklart. Har pratat med tildis ikväll, och de va skitkul men vi hann bara prata en timma för sen loggades hon ut. De va lite problem så jag väntade i några timmar och tänkte att snart löser de sig nog. Icke. Nu pluppar de däremot upp att hon ringt flera gånger tidigare. DÅLIG STIL SKYPE! att inte visa det tidigare menar jag. Det syntes inte ens att hon va online. Fyfan.

kvällskul

VARNING!!!!Om du får ett sms eller ett mail där någon uppmanar dig att stoppa upp ett paraply i röven å sedan fälla upp det, GÖR INTE DET!!! Det är nån som luras. Det är ett helvete att få ut det igen.

fick precis den på mejlen,
sov gott!

Slapp Söndag.

Det blev som sagt utgång både fredag och lördag - grymt kul har vi haft :)

Idag hade jag och Kajsa vår numera traditionsenliga slapp söndag.
Underbart och välbehövt!

Nu ska jag lägga mig och se dagens avsnitt av ensam mamma söker. Sen är det tack och godnatt, imorgon börjar en ny jobbvecka. Kramar.


14 - 17 oktober kommer den här fina tjejen hit :) WIIIEIIHOOO!!!

Party party

Just nu:

Jag, Kajsa, Tessan, Milla


Ses! sköt om dig :)

Lördagsgodis.

Igår va en superkul kväll :) vi började i twickenham hos Hannas pojkvän John. Var där ett tag med hans vänner sen bar det av till Oceania, en klubb i Kingston. Väl där kunde vi inte annat än roa oss. Hehe. Kul kväll! Nu taggar vi om igen, ikväll blir det Walkabout för att tacka av vår vän London-Tessan. Självklart ska vi ha en underbar kväll!!

Har nyss pratat med fia, saknar dig! Nu bär det av mot tågstationen här i Streatham, ska möta upp Kajsa. Får se vad dagen bjuder på.

Jag lär mig massor här. Ska försöka bli lite bättre på att skriva om sånt som faktiskt är intressant, eller saker som jag tror är intressant. Lovar.

Home is where your heart is.♥

Friday night!

Nu åker jag in mot Hanna för att ha lite kvalitetstid innan det bär av på fest!

Berättar mer imorgon :)

Tur

Ojoj, om ni bara visste vilken klump i magen jag hade nyss. Jag trodde att jag hade tappat bort Kajsa. Kajsa ensam i London. Vart är Kajsa? Hur ska jag få tag på familjen hon bor hos? KAJSAAAAAAAAA! Ja, ungefär så. Men nu har hon visat tecken på liv, hon är hemma och allt är bra :D skönt!

natti natti

Oxford Circus.

Nu väntar jag på att Kajsa ska sluta jobba. Sen drar vi in mot Oxford street för att armbågas med alla turister, hehe, nejdå. Vi ska bara strosa runt och förhoppningsvis göra lite fynd.

carnaby street

Jag har varit ledig idag och kommer att vara det imorgon också! Välbehövligt och jätteskönt!! Det kommer nog att bli en tung helg så jag laddar :)

I'm gonna be fat.

Ja, så sa Victor igår. Han hade redan ätit en chokladkaka innan han högg in på mitt bak.. som inte heller va särskilt nyttigt. De är väl bara att inse, nyttigt är inte gott. Eller, iallafall inte lika gott.



Igår kväll kom min fina vän Kajsa på besök. Vi käka och myste i sängen, sånt vi brukar göra på vardagarna helt enkelt. Med sig hade hon en svensk tidning. Jag blev jätteglad och ska snart börja snoka i den :)


Puss.

Onsdag.




skönt väder, go mat :)


Mr. Bean

Solen skiner, Caleb äter frukost och jag uppdaterar er om mitt intressanta liv. hehe. Idag ska vi baka för Calebs faster och hennes dotter kommer hit från USA. Funderar på att göra sån där god kaka med havregryn och kanel uppepå. Jag vet ju inte vad man tycker om där borta men familjen här har då tyckt om allt svenskt jag bakat, fortsätter på de spåret. Smidigt också :)

För er som inte visste så har de nu kommit ut nya avsnitt av både Gossip Girl, One Tree Hill och 90210. Dessutom rullar idol, ensam mamma söker och biggest loser (sverige) för fullt. Med andra ord, fullt upp just nu!!


Puss

God morgon!

Börjar en kvart tidigare denna vecka, men är ledig torsdag och fredag.. så de är skönt!! Pratade nyss med farmor :) verkar som att allt rullar på som vanligt hemma i dalarna. Caleb var ett vrak i morse så han sover, han har gjort det i snart två timmar så måste nog gå och kolla så allt är bra snart.

Har ni röstat? de börjar bli bråttom nu, Kajsa!! Läser på många stora bloggar att de tycker man ska rösta, även om man inte röstar som de gör. Läste även att vår nuvarande statsminister hade sagt "Om du tycker om Sverige, röstar du inte på Sverigedemokraterna". Kanske ett hårt uttalande men jag håller med.


Cheers!


Skype.

Många har sagt det, jag är en av dem.. Finns det något bättre än skype?! Självklart finns det bättre saker men när man bor såhär långt borta från allt och alla så känns det verkligen som den bästa uppfinningen. Någonsin.
Just nu pratar jag med mor och far hemma i Sverige, tidigare idag (säkert snart igen) har jag pratat med Sofia som är i Tyskland, jag pratar med min kära syster och systerdotter i princip varje dag och jag kan även hålla kontakten med gamla goodies. Det är bara några exempel, exempel på vad som gör att allt går så mycket lättare. Idag hedrar vi skype mina vänner!



I love you, goodbye.
Tänker på dig fia!! ♥

Måndag.

Nu är det ny vecka och jag hoppas att både jag och Caleb ska bli av med våra förkylningar, det är några envisa baciller kvar än. Idag har vi varit på playgroup i katolska kyrkan. Eftersom jag aldrig varit där så hade Paige gjort en karta åt mig, jag tittade på den och tyckte det såg jättelångt ut så vi begav oss en halvtimma innan det började. Självklart va det inte alls långt, vi var på plats efter max tio minuter. Som tur va så var det inte bara vi som var tidiga. Skönt hursomhelst, dagen har gått jättesnabbt!


Nu ska jag diska. 

Ny vecka.

Helgen har varit toppen!
Lördagen blev spontan och oväntad, men grymt bra och kul! Jag, Kajsa och Tessan åkte hem till mig och gjrde oss i ordning sedan bar det av till en pub och vidare till walkabout. Vi fixade nästan biljetter till en musikal, fick numret till en muskelknutte i glittrig t-shirt och lyckades ha en skitkul kväll!


Idag har jag och Kajsa bara degat med pizza och gott.

Grått.

Idag är en riktigt grå dag här i London. Jag hoppas att Kajsa är ett strålande solsken som lyser upp lite!! :) vet att jag lovade bilder på lasagnen och jag ber så hemskt mycket om ursäkt men jag glömde ta kort på den.. Sorry! Men tänk er den mest perfekta lasagnen, mycket bechamelsås och pasta som är al dente. Där har ni vår underbara lasagne!



Am I doing the right thing?

Lasagne

Jajjamen, nu står jag och Kajsa här i mitt kök och gör lasagne. Ska bli mumma kardemumma och familjen blir så glada :) måste återgå nu, kommer en god bild sen.

Nämen

Titta vad jag har bakat! Caleb har ätit som en gris, får se vad de andra tycker..
Kajsa har tagit expresståget för kvällsmys @fias place.



Lots of Love!

Donken osv.

Igår var en mysig kväll! När jag och Kajsa hoppa av bussen och lulla ner mot London Eye såg vi en man som spela säckpipa. Det riktigt tjöt!
Väl nere vid det berömda ögat satte vi oss på Mc Donalds och hade en fin buffé som vi delade på.
Kajsa sa att hon skulle åka London Eye om de inte kosta mer än 5£ hehe, jo tjena, det kosta 18£ om jag inte minns fel. Så ingen åktur för Kajsa!
Ganska tätt därpå kom vår vän hanna travandes. Vi slog våra kloka ihop och myste runt hela kvällen, letade våfflor men hittade inget lämpligt så det fick bli McFlurry.













Förresten, hann med lite shopping igår kväll också. En jacka och en kjol blev det. Svart. Varför bryta ett fungerande mönster?!

London by night.

En dag berättade jag för Kajsa hur mysigt de är att gå här i London på kvällen. Framför allt längs med themsen där man ser både London Eye och Big Ben som lyser så fint. Det väckte såklart ett visst behov så ikväll ska jag, Kajsa och Hanna bege oss ut på äventyr. Hoppas det hinner bli mörkt!

Där gick jag med fia för snart en månad sen, EN MÅNAD, hallå fia.. hur gick tiden så snabbt?! jaja. Det ska hursomhelst bli supermys.
Återkommer med lite färska bilder!

Fia och fia på kvällspromenad.

We no speak americano

Idag träffade jag en tjej som frågade om jag var från USA. Hur gärna jag än ville spela med så var jag tvungen att säga att jag är svensk. Stolt svensk som man är!
Det tänker jag iaf leva på länge. Jag menar, då kan de ju inte låta helt bananas när jag pratar. Antar att Victor har gett mig lite amerikansk krydda.

Jag är lite bitter just nu. Caleb vägrade sova, och har gjort hela tiden sen han kom hem. Han är jättetrött och supergrinig men vägrar sova. Kul! Om en och en halv timme får jag lämna över honom. Det finns fördelar med det här jobbet!!

Beroende.

Ja, det är sant. Jag är redan beroende av Idol 2010. Det går inte att stoppa, bara måste måste måste se det. Tur att man kan följa de på nätet! Läntar redan tills ikväll när jag får se ett nytt avsnitt! Ett extra plus är att vi ju ligger en timma efter, så när ni har sett klart på idol så kan jag börja titta på det samma tid som ni började. Hänger ni med? ;) ja, det är hursomhelst jättesmidigt! och bra såklart!

Idol i Sverige är verkligen gigantiskt, här i uk har de bara gjort två säsonger om jag inte minns fel. Tycker även att allas våran Peter Jihde lyfter hela idol. Underbar programledare!
Jag är en riktig idol-tönt.
Tröstar mig med att jag uppenbarligen inte är ensam.

Fialotta bingbong!

Nu har hon äntligen fått internet :) sen fia flyttade till sitt Army Camp i Tyskland har vi bara kunnat prata ett fåtal gånger på telefonen men nu har de äntligen kommit igång med nät och allt. Det firade vi en timme på skype igår!

Bjuder på den här fina bilden från Jealouse.

Idag är det sol och underbart härligt väder här i London-landet! Ska hoppa in i duschen nu och sen gå en promenad innan det är dags att hämta Caleb från nursery. När vi kommer hem är han antagligen helt slut och vill sova ett par timmar, lugn dag med andra ord.

Undulaten Kicken!

INGRID HAR KÖPT EN UNDULAT. haha, hur kul är inte det?! vem gör det?! haha. Kanske är lite sen med nyheten men eftersom vi inte längre bor i samma kommun så blir det skype lite då och då. Förhoppningsvis kommer hon hit också :) jag är glad att hon har ett så fint sällskap! Hoppas Kicken lär sig prata snart!



Barnrumpa, snor och krokodiltårar

Ja, det är inte alltid kul att jobba med små barn. Han gråter, har en konstant elva under näsan och behöver bytas oftare än vanligt. Är allmänt vresig och vill inte äta. Ena stunden är jag lätt irriterad, sen tittar han mig djupt in i ögonen och skrattar. Då är det klippt! klart! fixat! Inte längre irriterad. De är konstigt de där. Men jag antar att de är de dom kallar för charmen med barn.
Nu är han på jakt efter sina nappar. Inte bara jag som älskar nappar. hihi. Dock olika sorters nappar. Men nappar som nappar. Jaja, va fumligt de blev. Vi hörs!

En fin bild som jag tog när mamma var här.

Det luktar inte rosenbuske

Kladdkakan igår blev perfekt kladdig och god. Vic och Paige tyckte också om den så nu finns det inget kvar. Igår åt vi alltså kladdis med Kajsa och sedan såg vi en film och bara degade i sängen :) på kvällskvisten åt vi mat med familjen och avslutade med den sista kladdkakan.




För en kvart sen låg han lugnt och sött i mitt knä och sov. Nu är han överallt och ingenstans på NOLLTID! Det är dags att ta tag i dagen :) blir inga clubar idag heller för han är fortfarande rätt förkyld.. så vi får försöka roa oss på egen hand. Gå på äventyr! Får se vad dagen har att erbjuda.

Lev, älska, skratta!

Matmuffins och kladdigaste kladdkakan

Förlåt för dålig uppdatering! Har drabbats av en brittisk förkylning, Caleb är väldigt krasslig så de är antagligen han som gett mig en och annan bacill.. Vi är mest hemma nu om dagarna, tycker synd om oss själva och ser på tv.
Igår bakade jag matmuffins till lillkillen, då blev han glad! Idag tänkte jag försöka baka en kladdig kladdkaka, har inget bra recept så vi får se hur det går. Har lovat Kajsa något gott eftersom vår choklad är borta, hehe.



Nu ska jag byta blöja, klä på oss och sen bär det av till affären! kanske svänger förbi parken också om vi orkar :) det är så fint väder idag!

Efterlängtade Lördag

Det tog mig faktiskt bara 10 minuter till Kajsa igår :) vilken express! det är snabbare än vad det går för oss att ta bilen mellan knutsbo och hagalund. Testade bussen på vägen hem och den tog bara 25min när de va lite trafik. Awesome!
Vi tog ett par klassiska bilder också.. söta som vi är.



Idag blir med sängmys med film och gott, hon sover kvar också så de ska bli myspys. Ligger och väntar på att duschen ska bli ledig, står nog inte på förrens Kajsi är här.

Sköt om dig!

Expresståg

Ja, nu ska jag testa ett expresståg som eventuellt tar mig till Kajsa på 10 min :) de vore kul! Återkommer med resultatet.

Ha en skön helg!

I onsdags

När Kajsa skulle anlända gick jag till busshållsplatsen för att kunna vinka, ta kort, kramas och allt de där. Passade på att ta kort på den gula färgen som hamnat på mina skor under en utekväll med fia i Camden. Ingen av oss vet riktigt hur det gick till, för det fanns inte gul färg nån annanstans..


Det här såg jag också när jag vänta, man slutar aldrig att förvånas.. tycker de verkar obekvämt.



Tyvärr gjorde hon inte riktigt den entré jag trodde så jag fick aldrig nå kort. Men de va underbart, toppen och superkul att se min Kajsabajsa igen! Med sig hade hon en påse gott och sig själv. Finemang!

Fredag

Nu sitter jag och väntar på att min arbetsuppgift ska komma hem,  han är nämligen på ambassaden och fixar sitt amerikanska medborgarskap. Skönt för mig, jag fick sovmorgon!

Igår blev det bio - The Smitch, tillsammans med Kajsa och Frida. Innan det så käka och drack vi lite gott. Myspys! Tog jättemånga kort men av nån anledning blev ingen bild särskilt bra.. det här är den bästa:


Babyrumpa

Igår hade jag sån där kräm man smörjar babyrumpor med, i håret. De får jag tacka caleb för, jättefint och inte alls flottigt. Idag är han på inskolning vid nursery.. lämnade honom tidigare och så sa hon i personalen "escape now" ok, tänkte jag och escapeade. Hörde hur han grät och grät. Nu har jag ångest.
Tur att jag snart får hämta skitungen igen :) sen ska vi gå och möta upp en annan skitunge.

Det är en underbar, varm, solig, härlig dag här i London!

Cheers!


Äntligen!

Idag flyttar äntligen min Kajsa hit :) det kommer bli helt underbart att ha henne bara en kvarts bussresa bort(väldigt nära i Londons mått mätt). En liten mus viska i mitt öra att hon har med sig svenskt godis, vi får väl se om det finns något kvar..
Paige fixar afrikansk mat ikväll och sen ska vi mysa med film. Thank God it's Wednesday!!

Klagade en del på regnet i tidigare inlägg.. efter det har det varit sol, sol sol!
Idag är det bara sol!
Underbart!











Hej igen!

Ber om ursäkt för dålig uppdatering.. jag lovade ju bilder från måndagens besök vid Camden och NH carnival med frida. Här kommer lite smakprov :)







Massa härlig mat i camden!







Helt sjukt mycket folk! Vi va i chock! Vilken stämning!




Vi åt såklart chokladdoppad frukt! Gott!

Avslutade med Starbucks!

Satt fast vid Picadilly en timme innan jag kom hem..


Kom ihåg!

Follow my blog with bloglovin




Hugs and kisses!
Sofia

RSS 2.0